Nezastavují vlaky! Výluka ČD od 7:00 dne 16.9. do 7:00 dne 17.9.2023

Dobrý den,
dostali jsme upozornění od pozorného občana, že bude probíhat 24h výluka na spoji mezi Úvaly - Český Brod. Bohužel infografiku nemáme k dispozici, protože jsme žádné informace od ČD zatím neobdrželi. Vlaky budou ve směru Český Brod - Úvaly bez zastávek a bez náhradní autobusové dopravy.
Z fotografie:

Vážení cestující,
provozovatel dráhy Správa železnic, s.r.o. informuje, že v sobotu a nedeli 16. a 17. září 2023 bude kvůli stavebním pracím v úseku Český Brod - Úvaly na 24 hodin zaveden provoz všech vlaků ve směru Úvaly a Praha po prostřední traťové koleji (bez nástupiště).

Osobní vlaky linky S1 tak budou od sobotních 7:00 do nedělních 7:00 v úseku Český Brod - Úvaly veden bez zastávek.
V opačném směru (Praha - Úvaly - Český Brod) jsou vlaky vedeny beze změn a zastavují ve všech stanicích a zastávkách dle pravidelného jízdního řádu.

Z důvodů souběžné uzavírky silniční komunikace v Tuklatech není možné pro obce Tuklaty, Rostoklaty a Břežany II zavést linku náhradní autobusové dopravy.
Pro cesty do zastávek Tuklaty a Rostoklaty ze směru Kolín a Český Brod tak, prosím, využijte vlaků směr Praha s následným přestupem v Úvalech na vlak směr Český Brod a Kolín.
Pro cesty ze zastávek Tuklaty a Rostoklaty směr Úvaly a Praha tak, prosím, využijte vlaků směr Český Bord a Kolín s následným přestupem v Českém Brodě na vlak směr Úvaly a Praha.

V rámci výluky budou uznány všechny jízdní doklady, platné pro cestu přímo, bez doplatku jízdného při cestě přes Český Bord a Úvaly.

Vážení cestující, omluvte prosím komplikace , způsobené stavební činností na trati.

České dráhy a.s.

PřílohaVelikost
Image icon vlak1.jpg2.46 MB
Image icon vlak2.jpg2.64 MB